Kuinkahan käy Käsittelen lähinnä talouspolitiikkaa ja hyvinvointia.

Venäjän sotilasmahti

  • Kokeneita taistelijoita
    Kokeneita taistelijoita
  • Ikuinen liitto
    Ikuinen liitto

USA vaatii Euta lisäämään puolustusmäärärahoja koska Venäjän valtavat asevoimat uhkaa. Eu onkin sotilaallinen kääpiö. Puolustusmenot miniluokkaa.

 

https://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/sotilasmenot-66572

”Venäjän puolustusbudjetti oli 69 miljardia dollaria, joka oli 5,9 maan koko budjetista. Ranska käytti 56, Britannia 48 ja Saksa 41 miljardia dollaria. Eurooppalaisten Nato-maiden yhteisluku oli 254 miljardia dollaria.

 

Naton menot 254 + USA 640 (wiki 2013) = 894

Elikkä venäläiset aseet ovat yli (894 / 69 =) 13 kertaa tehokkaampia kuin lännen jos euro / teho suhdetta lasketaan. Lisäksi tulevat Venäjän mahtavat maavoimat.


 

http://sgseura.fi/index.php/15-ajankohtaista/29-pekka-visuri-venajan-jou...

"Suomen puolustusvoimien sodanajan joukkojen kokonaisvahvuus on noin 230 000 sotilasta. Se on sattumalta aivan sama kuin Venäjän maavoimien vahvuus, joka on 230 000 sotilasta. Venäjän asevoimien kokonaisvahvuus on 770 000 sotilasta, joten varsinaisten maavoimien osuus on todella pieni ottaen huomioon laajat vastuualueet alkaen Murmanskista sekä ulottuen Kaukasiaan ja Vladivostokiin Tyynen meren rannikolle. Venäjän reservit ovat nykyisin erittäin pienet ja niiden saaminen taisteluvalmiiksi kestää kauan.
Ei noista joukoista ainakaan Suomen suunnalle paljon riittäisi, mutta silti suomalaisten kannattaa kaikin keinoin välttää sotaan joutumista."
(Pekka Visuri, 5.7.16)


 

Elikkä Venäjällä on lähes yhtä paljon maavoimia kun Suomella. Vanha sanonta, yksi ryssä vastaa sataa bryssää, tarkoittaa siis venäjän mahtavaa miesylivoimaa. Nato ei saa mistään 23 000 000 miestä ellei kukaan 500 000 000 eu kansalaisesta suostu asepalvelukseen. Ainoa ratkaisu tähän on maahanmuuttajat. Sotakokemusta omaavia palkkasotilaita. Venäjä on siis pysäytettävissä, kyse on vaan siitä että hankitaan riittävästi palkkajoukkoja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

"että hankitaan riittävästi palkkajoukkoja."

Yhdysvaltain armeija on myös tässä edelläkävijä. Armeijan runko koostuu pääosin matalamman koulutusasteen väestöstä ja joukoista suurin osa on kasattu Yhdysvaltain värillisestä väestönosasta. Värväämällä näitä ihmisiä armeijaan pidetään toisaalla työttömyysluvut edes jollain tolalla. Lisäksi sotilaiden matala koulutusaste ei aiheuta joukkojen sisällä turhia kysymyksiä Yhdysvaltain politiikasta ja tarpeesta sotia ympäri maailmaa.

Ranskan muukalaislegioona antaa esimakua siitä, millainen EU armeija olisi. Se koostuisi legioonan tavoin lähinnä alaluokkaisesta roskaväestä.

Tosiasia on se, että mitä enemmän ihminen kouluttautuu, sen haluttomampi hän on toimimaan ns. tykinruokana poteron pohjalla. Tästä syystä sotiminen on nuorten miesten hommia. Heillä into ohittaa järjen.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Jos pieni on riittävän pahansisuinen kyllä hän aina tappelun saa aikaan.

Heikon kannattaa hyökätä itseään heikompia vastaan. Se nyt tietysti on raukkamaista.

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Ville Haapasalo ihmettelee, miksi suomalaiset pelkäävät venäläisiä: "Meitä rakastetaan siellä" https://www.voice.fi/viihde/a-145499?utm_source=am...

Samaa ihmetelly itekkin, olemmeko me täällä länsipropagandan säälittäviä uhreja ?!

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kun hiiri ja karhu elelevät naapureina, mitäs luulet Jari, kumpi pelkää enemmän?

Me karjalaiset olimme 500 vuotta Novgorodin ystäviä ja Moskovan ystäviä seuraavat 500 vuotta. Ruotsit (=suomalaiset ja ruotsalaiset vääräuskoiset) olivat 1000 vuotta meidän vihollisia. 30.11.1939 ystävä petti ja ryösti kotimme.

Käyttäjän auvorouvinen kuva
Auvo Rouvinen

silloin tilanne oli venäjän kannalta parempi koska saksa ja britit oli sodassa keskenään.

en mä kummiskaan natoa karhuna pitäisi vaikka se pelkääkin hiiren kokoista vastustajaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset