Kuinkahan käy Käsittelen lähinnä talouspolitiikkaa ja hyvinvointia.

Kuinka Suomi vapauttaa Norjan?

  • Kaivosala on uusi Nokia
    Kaivosala on uusi Nokia

Moni ihmettelee miksi Norja pitää vallata. Maa on rikas kuin Midas. Norja omistaa euroopan suurimman fosfaattikaivoksen, siilinjärven. Myös muita rikkauksia on kertynyt jaettavaksi asti. Kohta myös suomen valtion metsät ja viimeiset toimivat tehtaat.

Kuinka valtaus toteutetaan? Menetelmä on yksinkertainen.

  • Suomi solmii Meksikon kanssa sopimuksen ja lähettää Meksikoon 10 Hornettia harjoittelemaan ydinaselastissa.

  • USA säikähtää uhkaa lähinaapurissa ja neuvottelee sopimuksen. Saatte Norjan jos vedätte koneet pois.

  • USA komentaa Norjaan sijoitetut Nato joukot Afganistaniin. Koska Norja kuuluu Natoon, koko armeija poistuu.

  • Suomi miehittää maan.


 

Entä ellei USA suostu neuvottelemaan vaan päättää iskeä ensin. USA (samoin kuin Venäjän) doktriinissa sallitaan ennaltaehkäisevä ydinisku. Pommit niskaan ja Hornetit on romua. Poistuu uhka.

Eli Meksiko tuhoutuu ydinsodassa. Mitä se meille kuuluu? Muutama rasvanahka jotka on niin hölmöjä että luovuttaa maansa muiden käyttöön hyökkäysväyläksi.

Suomen kannalta siirto on loistava. Jos hyvin käy, saamme Pekkarisen tunaroiman fosfaattikaivoksen takaisin. Ellei onnistu, Meksiko kärsii seuraukset. Sen sijaan että hallitus pähkäilisi velkoja tai säästöjä, se voisi keskittyä valloitussotaan josta jotakin hyötyy pienellä riskillä.

Samaa strategiaa voi soveltaa muihinkin Nato maihin. Seuraavaksi vallataan Viro. Siellä on miljardeja Suomen maksamia tukieuroja sekä kymmenen vuoden suomen viinaan tuhlatut rahat.

Puolasta käydään perimättä maksamattomat verot jotka ydinvoimala työmaalta sinne valuivat.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän masik kuva
Martti Asikainen

Kuten joskus totesin, kyllä Suomi on nyt sellaisen liemen keittänyt, että paras mahdollinen ratkaisu olisi kutsua miehet heti aseisiin ja rynnätä tosiaan kauheaa kyytiä Norjaan. Eihän ne karvaturrit meille mitään mahtaisi, parissa päivässä olisimme koko konkkaronkka Oslossa. Kuninkaan linnan edessä voisimme sitten antautua norjalaisille, eikä sen jälkeen tarvitsisi enää koskaan murehtia mistään niin tippaakaan. Turha sitä valtaamaan alkaa valmista maata, jota voi vielä tänäkin päivänä kutsua hyvinvointivaltioksi. Antaudutaan ennemmin, niin mekin pääsemme käsiksi heidän satumaisiin rikkauksiin.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Pitäisi kerralla rynnätä niin isolle alueelle ja heipata suuri osa sikäläisistä evakkoon, jotta saavutettaisiin omavaraisuus kaikessa. Olisi nimittäin sellaiset kauppasaarrot ja boikotit päällä, että vain omavaraisena homma onnistuu. Tietenkin olisi parasta pyrkiä koko ihmismaailman ja vieläpä kuun herruuteen...

Pekka Iiskonmaki

Naurattaa tuo vasemmiston ahneus.

Edes väkivalta ei ole vierasta vasemmistolle, kun pitää ryöstää toisten työn tulokset.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset