Kuinkahan käy Käsittelen lähinnä talouspolitiikkaa ja hyvinvointia.

Mihin Ukrainaa tarvitaan?

Teorioita on monta. Yksi tyyppi ehdotti syyksi ukrainan viljelysmaata. Kiinalaisten maaostot uhkasi siirtää Ukrainan Kiinan vilja aitaksi. Mikäli saamme niskaamme kunnollisen elintarvikepulan kuten odotan, tuo olisi hyvä syy kaapata valtio EU:lle ja USA:lle.

On kuitenkin toinenkin mahdollisuus. Kuten jokainen tässä vaiheessa tietää, EU:ta ei pelasta kuin keskuspankkirahoitus suoraan valtioille ja valtion voimakas elvytys. Muuten mennään joukolla Kreikan perästä ensin lamaan, sitten konkurssiin ja lopuksi sisällissotaan.

Jos elvytys aloitetaan ja se toimii, kaikkein tolloinkin tajuaa, koko tämä tähänastinen kärsimysnäytelmä on sirkus joka tehtiin muutaman isorikkaan eduksi ilman pienintäkään järjen hiventä. Siinä vaiheessa aletaan lukea blokejani USA toipumisesta 30 luvun lamasta. Koko poliittinen johto Merkkelistä Rehniin, jopa Stubb, roikkuu hirressä.

Poliitikot pelkäävät tasan yhtä asiaa. Eivät kansan raivoa, ruumiita, lamaa, ruttoa. He pelkäävät oman asemansa menettämistä. Jos ainut keino pelastaa oma nahka on sota Venäjän kanssa, he varmasti ennen aloittavat sodan kuin luopuvat ansaitsemattomasta asemastaan.

Kuinka sota sitten pelastaa nuo tollot?

No sodat on aina rahoitettu keskuspankilta saatavilla lainoilla. Isänmaallisen hurmoksen vallassa kukaan ei tajua, EKP rahoittaa sotimista. Sota taas tietää töitä. Työ tietää vaurauden leviämistä. Lisäksi EU menettää osan alueistaan. Ainakin Suomen, Viron, Puolan ydinlaskeuman autioimmiksi. Huollettavien määrä alenee.

Näyttää hiukan siltä että riittävän typerästä talouspolitiikasta ei pääse eroon kuin sotimalla tai hirttämällä kyvyttömät johtajat. Kyvytön johto tasan varmaan mieluummin sotii kuin menee hirteen.

Isorikkaille se sopii hyvin. Heille on vain yksi pelastus. Fasismi. Vain se voi turvata miljardiomaisuudet maailmassa jossa 10 milj ihmistä kuolee vuosittain nälkään. (Lukumäärä kasvanee pikapuolin ja osa uhreista voi asua Helsingissä.)

Sodan aikana fasismi hyväksytään. Vain isänmaanpetturi vastustaa terrorismin vastaista sotaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Kiinalle Ukrainan viljavarannot kelpaa mutta EU:lle ne ovat painajainen. Ranskalainen maajussi jäisi pulaan kun ruokaa tulee paljon halvemmalla Ukrainasta.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Virkistävää luettavaa helteen keskellä!

Käyttäjän homonatura kuva
Outi Hoikkala

Kyllä ihmisiä kuolee nälkään enemmän kuin 10 miljoona vuosittain. He eivät vaan näy tilastoissa.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Kuule Auvo... tuo pätee myös naapurin puolella... heillä tosin setelikone on omasta takaa... mutta siis tuo valtalausekkeesi...

Jyrki Paldán

Se pätee kaikkeen keskitettyyn valtaan yleisesti.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Sotaa kohti ollaan menossa kovaa vauhtia, koska poliitikot ovat kykenemättömiä tunnustamaan ja korjaamaan virheitään. Samoin siksi koska superrikkaat ovat kyltymättömiä ahneutensa kanssa, eivätkä ymmärrä asettaa itselleen mitään kohtuullisia rajoja.

Nyt ennenkuin korruptoituneet ja psykopaatit poliitikot ajavat kolmannen maailmansodan alkuun, pitäisi kansalaisten todellakin hirtää poliitikot ja heidän jälkeläisensä, jotta tulevat vallanhimon sokaisseet poliitikot ymmärtäisivät mihin heidän toimintansa johtaa!

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Mihin Ukrainaa tarvitaan?
Melkoista Ukrainan kansan ja valtion vähättelyä ja aliarviointia,,tarvitaan siinä kuin muitakin euroopan maita !
Ja ukrainan kansa tarvitsee eurooppalaisia arvoja kuten lehdintönvapaus,kokoontumisvapaus,vapaus järjestyä poliittisiin puolueisiin,toimiva oikeusjärjestelmä,arvoja jotka puuttuvat venäjältä täysin,samoin valkovenäjältä !

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset